foto

Stasja Miloslavskaja

  • nar. 4.5.1995 (24 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Býk
Ikaria
2018 Sčasťa! Zdorovja!
2016 Garderobščica
2015 Hřiště

TV seriály

2018 90-je. Veselo i gromko (TV seriál)
Konnaja policija (TV seriál)
Obyčnaja ženščina (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
Prizrak Opera (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace