foto

David Gooderson

  • nar. 1941
    Lahore, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cicatrix
2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2007 Z vězení do éteru
1996 Tiré à part

TV seriály

2015 Cuffs (TV seriál)
2014 Pan Sloane (TV seriál)
It's a Date, Mr. Sloane (E02)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Johnny a duchové (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1986 Bluebell (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Seaview (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Codename: Icarus (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace