foto

Alison Hughes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Justine
1976 Justine
1973 Rituál

TV seriály

1990 Waiting for God (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
County Hall (TV seriál)
1978 Send in the Girls (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
1974 Intimate Strangers (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Man About the House (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace