foto

Konstantin Topolaga

  • nar. 24.4.1967 (52 let)
    Vladivostok, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tvar
2017 Parižanka (TV film)
2015 Perevodčik
2014 Kuda uchodit ljubov (TV film)
2013 Skolženije
2012 Ocelový motýlek
2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)

TV seriály

2019 Moja ljubimaja mišeň (TV seriál)
2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
2017 Isčeznuvšaja (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
Zolotce (TV seriál)
2016 Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Barsy (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Vtoroj brak (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Jekatěrina (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Rasplata (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dolče vita po-russki (E02)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Rasčetnyj čas (S02E14)
Kodex česti (TV seriál)
Naslednik (S07E29)
2013 Balabol (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
Děpartament (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Rybak (E23)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Dězertir (E07)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Fizika ili chimija (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Kapkan (S01E16)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Slučajnyj svidětěl (S03E04)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Poklonnik (S01E08)
SK (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Kollekcioněr (S05E03)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Posledňaja prosba. Časť 2 (E02)
Posledňaja prosba. Časť 1 (E01)
V utajení (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Kogtistyj zver (S03E60)
Drugoj (S03E59)
Ment v zakoně (TV seriál)
Istrebitěl bratvy (S02E01)
2009 Cyganki (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Reklama - dělo tonkoje (E26)
Univer (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky