foto

Paula Wilcox

  • nar. 13.12.1949 (69 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Psanec
2006 Sólokapr
1998 Návod k vraždě (TV film)
1993 Higher Mortals, The
1985 Mrs. Capper's Birthday (TV film)
Remember the Lambeth Walk
1974 Man About the House
1973 Lovers, The

TV seriály

2018 Girlfriends (TV seriál)
Zpupný krákal (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Living The Dream (TV seriál)
Zpupný krákal (TV seriál)
Christmas Special: A Christmas Crow (S02E07)
Sweet Sorrow (S02E06)
Beware My Sting! (S02E05)
další epizody (7)
2016 Zpupný krákal (TV seriál)
Milosrdenství (S01E06)
Co je to kurňa za člověka? (S01E05)
Láska není láska (S01E04)
další epizody (6)
2014 Boomers (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Nadějné vyhlídky (TV seriál)
2010 Rock & Chips (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Velká sloní rodinka (TV seriál)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2002 All About Me (TV seriál)
Footballers' Wives (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Life After Birth (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1994 Smokescreen (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 The Bright Side (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1973 Man About the House (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Full House (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Lovers, The (TV seriál)
On the House (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Her Majesty's Pleasure (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.
2000 I Love 1970's (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1968 Scene (TV seriál)

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1980 Peter Cook & Co. (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace