foto

Ulrich Reuter

  • nar. 1966
    Bamberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Osudové léto v Bavorsku (TV film)
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
2016 Léto na Sicílii (TV film)
2015 Eine wie diese (TV film)
Es kommt noch besser (TV film)
2014 Riskantní plán (TV film)
2013 Der Kaktus (TV film)
Die Pastorin (TV film)
Léto v Portugalsku (TV film)
Na vlnách lásky (TV film)
2012 München 72 - Das Attentat (TV film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
2010 Die Freundin der Tochter (TV film)
Die Zeit der Kraniche (TV film)
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
2009 Der Tote im Spreewald (TV film)
Die Drachen besiegen (TV film)
Stürme in Afrika (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
2008 Patchwork (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
2006 Kloane, Der
Meine bezaubernde Nanny (TV film)
Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
2005 Der zweite Blick (TV film)
Nevěsta na jeden den (TV film)
2004 Kleine Schwester (TV film)
2003 Die Liebe kommt als Untermieter (TV film)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV film)
Pest - Die Rückkehr (TV film)
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
2001 Dva životy mého otce (TV film)
Hanna - Wo bist Du? (TV film)
Späte Rache (TV film)
2000 Auf schmalem Grat (TV film)
Die Geiseln von Costa Rica (TV film)
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Herzlos (TV film)
Sara Amerika
Vrah mé matky (TV film)
Zabijáci
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Operace Noah (TV film)
Single sucht Nachwuchs (TV film)
1997 Nacht der Nächte - School's out, Die (TV film)
Sexy Lissy (TV film)
Virus X - Der Atem des Todes (TV film)
1994 Marianengraben

TV seriály

2018 Sankt Maik (TV seriál)
Es ist nicht alles Gold, was glänzt (S01E06)
2014 Řeka života (TV seriál)
Shledání na Dunaji (E02)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
Vendeta (E01)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Beuys

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace