Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sandra na pláži zachránila muže, kterého vyplavilo moře... Nevěděl kdo je, co se stalo. Ale stačilo málo a Sandra věděla, že se zamilovala. Sandra pracuje pro bohatého obchodníka Reinholda, jako znalkyně vín. Reinhold ji posílá na různá místa, aby mu tam vybrala vždy to nejlepší víno, s kterým by obchodoval. Sandra projíždí Sicílií, navštěvuje vinohrady, ale stále to není ono. Až náhodou si v malém kiosku koupí lahev červeného, aby si ukrátila čekání na autobus. S lahví se vydá na pláž, kde najde ležet muže v bezvědomí. Pomůže mu, odveze ho do nemocnice a uvědomí si, že právě to víno, které pila, když muže našla, bylo to nejlepší. Muž se probere, ale nic si nepamatuje, tak mu Sandra začne říkat Robinson. Samozřejmě se do sebe zamilují a Sandra požádá místního komisaře, aby jí pomohl pátrat po Robinsonově identitě. Komisař je však nesvůj, bojí se, že by Robinson mohl být pašerákem lidí a chce jej nechat deportovat do tábora pro uprchlíky. Robinson uteče z nemocnice a schová se v domku na pláži, kam mu Sandra nosí zásoby. Mezitím Sandra stále hledá své víno, což se jí zprvu nedaří. Nakonec ale přijde na to, kdo víno dělá. Také najde Robinsonovu loď, ze které spadl do moře a zjistí jeho identitu. Zprvu se zdá, že Robinson je ženatý, ale on si pak vzpomene, že už je 5 let rozvedený. Jejich lásce už nic nestojí v cestě. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

fooggyy7 

všechny recenze uživatele

Na filmu se mi nejvíc líbilo: Přijde policajt do kostela, hodí ojro do škvíry a rozsvítí se jedna z padesáti elektrických svíček. Takhle se vydělává. Katolíci zasraní ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Mimořádně zdařilá romanťárna, sympatická je i hlavní hrdinka, protože je naprosto věrohodná. Nepřehrává a člověk věří, že taková, jaká je ve filmu, je i ve skutečnosti. Ani jednou se mi nestalo, že bych si všimla nějaké zvláštní trapnosti. Jemný humor, krásná krajina, zajímavý příběh. Porušuju tedy své vlastní pravidlo a dávám navzdory žánru čtyři hvězdy. ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama