foto

Birgitta Andersson

  • nar. 20.4.1933 (86 let)
    Mariestad, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pettson a Fiškus - Pettsonův slib
2000 Jönssonligan spelar högt
1995 Jönssonligans största kupp
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
1989 Jönssonligan på Mallorca
Nebojácná Kajsa
1986 Jönssonligan dyker upp igen
1984 Jönssonligan får guldfeber
1983 Raskenstam
1980 Ett drömspel (TV film)
Margyt 1
Räkan från Maxim (TV film)
1979 Kristoffers hus
Margyt 2
1978 Picassova dobrodružství
1977 Den allvarsamma leken
1974 Zlodějské strašidlo
1971 Jablečná válka
1969 Hur Marie träffade Fredrik, åsnan Rebus, kängurun Ploj och...
Spader Madame (TV film)
1968 Mannen som ikke kunne le
1967 Cottonpickin' Chickenpickers
Tofflan
1966 Gula hund (TV film)
1965 Att angöra en brygga
1964 Svenska bilder
Äktenskapsbrottaren
1962 En nolla för mycket
1959 Brott i paradiset
Med mord i bagaget
Sängkammartjuven
1958 Den store amatören
Kvinna i leopard
1957 Gäst i eget hus
1956 Moln över Hellesta
1955 Flickan i regnet
1954 I rök och dans
Skrattbomben

TV seriály

2004 Höjdarna (TV seriál)
2003 Creepschool (TV seriál)
1998 Jobbet och jag (TV seriál)
1996 Cluedo - en mordgåta (TV seriál)
En fyra för tre (TV seriál)
1990 Fredrikssons fabrikk (TV seriál)
1979 Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (8)
1974 Från A till Ö (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace