foto

Cilla Rörby

  • nar. 28.5.1970 (50 let)
    Gävle, Gävleborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Zrodila se Astrid
2015 Kruh
2014 Gentlemen
2013 Mig äger ingen
2012 Call Girl
2011 Hotell Gyllene Knorren - filmen
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
Muži, kteří nenávidí ženy
2007 Přeskoč
2005 Láska on-line
2004 Duch jezera

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Gentlemen & Gangsters (TV seriál)
Selmas saga (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (6)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)
Labyrint mobisodes (TV seriál)
Upp till kamp (TV seriál)
1975-1976 (E04)
1972 (E03)
1968-1969 (E02)
další epizody (4)
2006 Brandvägg (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
Pappa polis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky