Reklama

Reklama

Ronja, dcera loupežníka

(seriál)
  • Švédsko Ronja Rövardotter (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Milující, oddaná a nebojácná dcerka velitele loupežníků si v kouzelném a zrádném lese, kterému její otec vládne, najde tajného kamaráda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

HuanCraven 

všechny recenze uživatele

Je to naivní a prostoduché. Má to pár dobrých nápadů, které to táhnou k fantasy, ale doopravdy je to spíš rodinná pohádka o "hodných" banditech, kteří když kradou, tak to nemá žádný dopad na lidi a o dětech, které se chovají jako děcka z 21. století a vyrůstali v úplně jiných rodinách. Jakékoli hororové prvky jsou kratičké a překryté rodinnosí, naivitou a plochostí. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Místy se to i vyrovná legendárnímu švédskému filmu z osmdesátek. Bohužel je příběh rozmělněn vedlejšími zápletkami a postavami a těch šest dílů je jen půlka knihy!!! To jsem bohužel zjistil příliš pozdě, jinak bych si sledování rozmyslel. Nejlepší na seriálu je představitelka hlavní role Kerstin Linden, která má charisma na rozdávání a určitě z ní vyroste hvězda. Btw... Netflix se svým hodnocením "13+ násilí, nahota, jazyk" pobavil. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetl, předchozí adaptaci zatím neviděl, takže je to pro mě první setkání s tímto námětem. Skoro vlastně i jedno z prvních setkání s fantasy Severského typu, které dle očekávání nabízí nádherné scenérie, a zábavu laděnou pro věkové rozmezí 6 až smrt. Takže dějově nic náročného, bez větších bitev či násilí, vše přizpůsobené tomu, abychom se mohli sžít s hlavní dětskou hrdinkou. Jak poslední díl jasně říká, je tohle zatím jen první řada, druhá řada už je podle všeho natočená, tak snad jí uvidíme co nejdříve a vše se uzavře, jinak těch prvních šest dílů v rámci děje je spíš takový rozjezd, klasické rozestavění figurek pro blížící se gradaci. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Velmi milé severské překvapení. Jednak fakt příjemný příběh, možná směřován mladšímu publiku, ale docela strašidelné prostředí pomohlo, že mě to fakt bavilo. K tomu hodně dobře volení herci. Neznám ani knihu, ani původní animovaný seriál ani ten hraný. I když už se ke mně něco dostalo, je to první zhlédnutí a za mě supeeer! Škoda až přespříliš otevřeného konce. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Zdlouhavé, nudné, stejně nezajímavé jako si to pamatuju z 80's jako dítě. Příběh by mohl být zajímavý kdyby měl ráz a pořádný děj který se někam posunuje a nenudí. Myslel jsem že 2024 remake bude v tomto smyslu přepracován na více svižnější a akčnější. Bohužel, Švédi si s touhle jejich národní klasikou jedou stále tu svou starou loudavou a nezáživnou písničku. Skoro odpad a velké zklamání! 👎 ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama