foto

Günther Naumann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Tatort - Jagdfieber (TV film)
1996 Tatort - Schneefieber (TV film)
1991 Scheidung a la carte (TV film)
1988 Im Jahr der Schildkröte
Sommer in Lesmona (TV film)
1981 Geld oder Leben (TV film)
1980 Aufstieg - Ein Mann geht verloren, Der (TV film)
Grabbeho poslední léto (TV film)
Mosch
1978 Klaras Mutter (TV film)
1977 Heinrich
1973 Immobilien (TV film)
1972 8051 Grinning (TV film)
1971 Jaider, der einsame Jäger
1970 Bambule (TV film)
Millionenspiel, Das (TV film)
1969 Lovecké výjevy z Dolních Bavor
1967 Abgründe (TV film)
Claire (TV film)
Mann aus dem Bootshaus, Der (TV film)
Verbrechen mit Vorbedacht (TV film)
1966 Abschied (TV film)
Beginn, Der (TV film)
1965 Romulus der Große (TV film)
Seraphine oder Die wundersame Geschichte der Tante Flora (TV film)

TV seriály

1987 Eurocops (TV seriál)
1979 Parole Chicago (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Temné slunce

Střihačská filmografie

Filmy

1973 Immobilien (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky