foto

Elvy Yost

  • nar. 23.12.1987 (33 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flicker Free
2018 A Futile and Stupid Gesture
2017 Dokonalý ženich
The Circle
2015 The Automatic Hate
2013 Brightest Star
Oldboy
2012 HowardCantour.com
2011 I Am Ben
2009 Rock ze střední

TV seriály

2017 The Catch (TV seriál)
The Mockingbird (S02E10)
The Cleaner (S02E09)
The Knock-Off (S02E08)
další epizody (10)
2016 The Catch (TV seriál)
The Wedding (S01E10)
The Happy Couple (S01E09)
The Package (S01E08)
další epizody (10)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
The Runner (S02E04)
2009 Kancl (TV seriál)
Gossip (S06E01)
2008 Kancl (TV seriál)
Pracovní veletrh (S04E13)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Šílená po klucích (S05E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky