Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Bytostně nesnáším remaky a jejich tvůrce bych nejradši připravil o genitálie. Přesto tentokrát poprvé v životě hodnotím kopii lépe než originál. Určitě mám radši anglický humor, ale v případě tématu trapnosti je pro mě trapnost v americkém balení daleko zábavnější. Pravděpodobně to bude proto, že se všeobecně při trapných scénách stydím za jejich stvořitele, ale tady jsem se přes smích stydět nestačil. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa o dve triedy lepšie ako anglická verzia. Je zaujímavé, že na druhýkrát mi to prišlo ešte oveľa vtipnejšie. Jednoznačne najlepší z amerických súčasných komediálných seriálov. Carell to zahral lepšie ako Gervais. A charekter Dwighta-to je kapitola sama o sebe.To musíte vidieť. Hlášky: Michael:"Today I saved a life. My own. Am I hero? I really can't say. But yes." *** Michael: "And, even though we're still a family here at Dunder-Mifflin, families grow. And, at some point, the daddy can't take a bath with the kids anymore. I am upper management, and it would be inappropriate for me to take a bath with Pam, as much as I might want to." *** Michael: "We are going to learn how a warehouse works. Oh, I think this is going to work out great. Because managing the warehouse is a very important part of my job and I haven’t been there in months." *** Dwight: "I can’t do this." Michael: "That’s because you’re incapable of doing this. Because you don’t know how. Because you have no skills. Dwight, there’s no way I can possibly teach you what you need to know about public speaking by speech time." Dwight: "Okay…" Michael: "But I can teach you enough so that you don’t embarrass me or the company." Dwight: "Okay, deal. I’ll do whatever you say. No questions asked." Michael: "Well, if you have a question, you should ask me." Dwight: "I’ll try to think of one. When…" Michael: "Don’t try to think up a question just to humor me, just try not to be such an idiot." Dwight: "Is that an insult or is that part of the public speaking advice?" Michael: "Insult." ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jediný sitcom (a vlastně seriál vůbec), kde jsem všech (9!) řad zkouknul během necelého roku dvakrát. Michael Scott je nejsympatičtějším kreténem, jaké jsem ho kdy měl možnost poznat. Něco tak s chutí zahraného se vidí málokdy. V záplavě vedlejších figurek ale stejně mám největší chuť dozvědět se více o Creedovi. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Posolstvo amerického Office je viac tvorené kultúrou memečiek než samotnou kvalitou seriálu. Prvých šesť sérií (80%) má určite množstvo vtipných momentov, faktom je, že Michael Scott napriek niekoľkonásobnému priestoru nedosahuje realistické kontúry Davida Brenta. Čo sa týka zvyšku ansámblu, je tam mnoho skvelých postáv, je ale obdivuhodné, ako ich scenáristi dokázali časom totálne zmasakrovať a urobiť z nich po prvé preexponované karikatúry, ktoré sa správajú ako po lobotómii a po druhé zo všetkých sa snažili urobiť sympatické priateľské bytosti, čo ide priamo proti estetike prvých sérií i britského originálu. No možno je moje hodnotenie až príliš ovplyvnené poslednými troma otrasnými sériami - tie sú ale fakt fakt pekelne zlé. ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

V podstatě nezdařilý americký remake. V prvních dílech probíhal křečovitý pokus o přežvýkání velice originální předlohy pro amerického diváka. Charaktery a základní děj se v následujících dílech vydávají naštěstí trochu jiným směrem a dávají šanci vzniknout alespoň průměrnému seriálu. Na seriál jsem se díval hlavně kvůli poslouchání angličtiny, ale i tak jsem nevydržel a nedokoukal (po první sérii a cca půlce dílů z druhé a třetí série). ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • Dwight má u svého stolu nálepku "Froggy 101", jde o nejposlouchanější country rádio ve městě Scranton. Stejná nálepka byla také v kanceláři šéfa telemarketingové firmy, ve které po nocích pracoval nějaký čas Michael. (don corleone)
  • V této epizodě Michael (Steve Carell) poprvé použil svůj nechvalně známý vtip: „That's what she said.“ (LUKICKK)
  • Mnoho protagonistů seriálů napsalo k některým epizodám scénář. Úlohu scenáristy si tak vyzkoušeli B.J. Novak, Mindy Kaling, Paul Lieberstein a Steve Carell. Podobně se režie některých epizod ujali Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Ed Helms, Mindy Kaling a B.J. Novak. (Brousitch)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama