Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (420)

Toj 

všechny recenze uživatele

V naději, že bych mohl nemyslet na to, že bych se měl spíš učit, jsem shlédnul seriál do půlky sedmé série během týdne... A musím říct, že s velkým odporem, protože zbožňuji britskou verzi... Po několika prvních dílech se začíná americká verze vydávat vlastním směrem a já si ji docela oblíbil... Je taková vřelejší, přátelštější, humor je občas méně náročný, evidentnější... Původní office mě dostával do docela špatnejch nálad, tady je to mnohem tlumenější a takové optimističtější bych řekl. Je to příjemné pokoukání, spoustu dobrých vtipů a několik zajímavých postav... ()

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Rozporuplný seriál. Carrella sice moc nemusím, ale tady hraje tak prvotřídního blba, že se mu snad nedá nesmát. Forma dokumentu je taky zajímavá, někdy spíše na škodu, ale někdy je samotná zdrojem vtipných situací. Samozřejmě stojí na hereckých grimasách a věčně přítomném nechápavém výrazu. Epizody se vcelku pravidelně střídají výborná se slabou, stejně tak jako postavy v kanclu. A zatímco plochá postava Michaela Scotta je postavena pouze na stupiditě hodné Homera Simpsona, opravdu nejoriginálnějším a nejvtipnějším zjevem je Dwight. Nemám problém s tímto seriálem, ale ani si jej nezařadím do své sbírky. P.s. Hodnoceno po dvou sériích a neovlivněno původním Kanclem. ()

Reklama

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 63. ročník (za rok) 2005 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Steve Carell + nominace (8) - 64. ročník 2006 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Steve Carell, 65. ročník 2007 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Steve Carell, 66. ročník 2008, 67. ročník 2009 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Steve Carell, 68. ročník 2010 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Steve Carell ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi to trvalo 2 celé série, než jsem tomu přišel na chuť a přeorientoval se z naprosto dokonalé britské verze. Největší ztráta je na pozici Garetha/Dwighta. Mackenzie Crook v britské verzi je jedinečný, avšak stále reálným obrazem určitého typu člověka. Naopak v americké verzi jde už spíše o psychopata. Carell na pozici šéfa dobrá volba, trošku postrádám to hraní s kamerou, které Ricky v trapných chvílích umí výborně. Tady bych jako příklad uvedl, když v jedné z prvních epizod vyhazuje (jako kanadský žertík) svoji sekretářku. Steve to však nahrazuje svým temperamentním jednáním. Velké plus si u mě americký remake vysloužil hereckým obsazením právě postavy Pam. Dalším plusovým bodem je rozmanitost epizod, je vidět že nápadů bylo požehnaně, takže nezbývá než kvitovat vznik americké verze. Bojím se, že s přibývajícími díly bude kvalita upadat (u britské verze to vzhledem k počtu epizod je nereálné) a jak Ricky Gervais v jedné ze svých uvítacích řečí na adresu americké verze poznamenal "Quality, not quantity... sooo". || Momentálně jsem na konci 7. série a úroveň Kanclu bohudík neklesá. Vlastně je to přesně naopak! https://www.youtube.com/watch?v=oBeHiPabqBE || Tak S07E22 pro mě The Office končí. Odchází hlavní tahoun M. Scott a já se nemám na co těšit v dalších epizodách. A samotná epizoda je kurevs** dojemná. :)) || 1. série: 60% || 2. série: 80% || 3. série: 90% || 4. série: 95% || 5. série: 95% || 6. série: 100% || 7. série: 100% || 8. série: 60% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sitcomů, co znám (a to říkám jako fanda britského originálu). Za měsíc jsem sjel všech devět sezón a do kanceláře firmy Dunder Mifflen se určitě někdy znova vrátím. Od druhé série je to naprostá špička, která ustála i odchod Stevea Carella na konci série sedmé. Hlavně je důležité nedat se odradit prvními díly, které se příliš drží Gervaisovy vize. Jakmile si americká verze najde svou vlastní cestu, je to o něčem jiném. Americký Kancl je laskavější a sentimentálnější, ale asi právě proto ho mám tolik rád. ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (137)

  • Když John Krasinski (Jim Halpert) získal roli Jima, první věc, na kterou se castingového režiséra zeptal, byla: „Dostala roli Jenna Fischer (Pam)?“ Podobně, když Jenna dostala roli Pam, první věc, na kterou se zeptala castingového ředitele, byla, jestli roli dostal John. (LUKICKK)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama