foto

Kristina Brodskaja

  • nar. 28.12.1990 (29 let)
    Vladivostok, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Piligrim
Rubež
Zabytoje prestuplenije (TV film)
2015 Duše špióna
2011 Sibirjak (TV film)

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Slava (TV seriál)
2013 Razvědčicy (TV seriál)
2012 Čužoje lico (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Kraža (S01E07)
Mesť (S01E06)
Vozvraščenije (S01E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šokovaja těrapija (S12E07)
2011 Split (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Ispolnitěl želanij (S06E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky