foto

Mikihisa Azuma

  • nar. 12.8.1969 (51 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
Where Florence Sleeps
2014 Higanbana - Onnatachi no Hanzai Fairu - (TV film)
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
Mikkai no jado 10 (TV film)
2012 Acui kúki (TV film)
Mikkai no jado 9: Hóseki no amai wana (TV film)
2011 Kjógú (TV film)
Onsen maruhi daisakusen! 10 (TV film)
2009 Gokusen: The Movie
Mikkai no jado 7 (TV film)
Onsen maruhi daisakusen 7 (TV film)
2008 Onsen maruhi daisakusen 5 (TV film)
2007 Han'oči (TV film)
Mikkai no jado 6 (TV film)
Onsen maruhi daisakusen! 4 (TV film)
2006 Gógai! Džiken kiša Misaki (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 47 (TV film)
Onsen maruhi daisakusen! 3 (TV film)
Saigo no jakusoku (TV film)
Šinmai džiken kiša Misaki 2 (TV film)
2005 Gion bayashi (TV film)
Mikkai no jado 3 (TV film)
Mikkai no jado 4 (TV film)
Onsen maruhi daisakusen 2 (TV film)
Šinmai džiken kiša Misaki (TV film)
2004 Mikkai no jado 2 (TV film)
Nin x nin: Nindža Hattori-kun – the Movie
Onsen maruhi daisakusen (TV film)
2003 Keihó wa gogo nidži ni todoku (TV film)
Mikkai no jado (TV film)
2001 Akumjó
Maria
1997 Nagareita šičinin
Time Keepers (TV film)
1992 Džémuzujama no Riran
1990 Bataaši kingjo
Best guy
1988 Nakunasen! Moeru otoko: Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
So What
1969 Mito kómon manjúki

TV seriály

2019 Atama ni kite mo aho to wa tatakau na (TV seriál)
AHO1 (E01)
Hakui no senši (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
2017 Fringe Man (TV seriál)
2016 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Ningjó Sašiči torimonočó (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
Onna rúru (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 Rígaru hai (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
2011 Quartet (TV seriál)
2010 Rikon dókjo (TV seriál)
2009 Tenčidžin (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
Hotelier (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
2004 Boku to kanodžo to kanodžo no ikiru miči (TV seriál)
Otóto (TV seriál)
2003 Necurecuteki čúka hanten (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
2001 Sutaa no koi (TV seriál)
2000 Jamato nadešiko (TV seriál)
1999 Jonigeja honpo (TV seriál)
1998 Happy Mania (TV seriál)
Kira kira hikaru (TV seriál)
1996 Risky Game (TV seriál)
1994 Okane ga nai! (TV seriál)
Šin Kúkó Monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky