foto

Carlos Muñoz

  • nar. 3.4.1919
    Vigo, Španělsko
  • zem. 27.10.1992 (73 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Otra historia de amor
1984 Camila
Korveta Rosales
Los tigres de la memoria
1983 Fiebre amarilla
1980 Comandos azules en acción
Gran secreto, El
Hraniční čára
1978 Mujer de la tierra caliente, La
Ángel negro
1977 Así es la vida
Las Locas
1976 Paco
1975 Familiar, El
1974 Flor de la mafia, La
Muro del silencio, El
Operación rosa rosa
Vzpoura v Patagonii
1973 Juan Moreira
1972 Dva machři mezi nebem a peklem
Heroína
Mi amigo Luis
1971 Casa de los Martínez, La
La graduada
Rimal min dhahab
Siete vidas del gato, Las
Simplemente una rosa
1970 Blum
Gitano
Mochileros, Los
Muchacho
1969 Día de mañana, El
1966 Mañana de domingo
Secreto de las esmeraldas, El
1965 Diálogos de la paz
1964 Primero yo
1962 Motorizzati, I
1959 Échame a mí la culpa
1955 Zalacaín el aventurero
1954 Agua sangrienta
La Ciudad de los sueños
1951 Niebla y sol
1950 Apartado de correos 1001
Facultad de letras
Hace cien años
Historia de dos aldeas
Señor Esteve, El
1949 Alas de juventud
Noventa minutos
Santuario no se rinde, El
1948 El huésped de las tinieblas
Revelación
Verdugo, El
1947 Canción de medianoche
Cuatro mujeres
Dulcinea
Fuenteovejuna
Luis Candelas, el ladrón de Madrid
Mariona Rebull
1946 El doncel de la reina
El otro Fu-Man-Chú
1945 Últimos de Filipinas, Los
1944 El sobrino de don Buffalo Bill
Lola Montes
1943 Cristina Guzmán
El abanderado
Escándalo, El
Noche fantástica
Sévillane, La
¡¡Campeones!!
1941 Escuadrilla
1940 La malquerida
Marianela
1939 Carmen fra i rossi

TV seriály

1992 Oro y el barro, El (TV seriál)
1985 Duro como la roca, frágil como el cristal (TV seriál)
1971 Nino, las cosas simples de la vida (TV seriál)
1967 Casa de los Martínez, La (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace