foto

Jörg Pleva

  • nar. 23.6.1942
    Stuttgart, Německá říše
  • zem. 15.8.2013 (71 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Mein alter Freund Fritz (TV film)
1997 Schweinesand - Eine Insel voller Geheimnisse
Tatort - Ausgespielt (TV film)
1995 Tatort - Der König kehrt zurück (TV film)
Tatort - Die Kampagne (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Kleine Fische (TV film)
1992 Mladí detektivové: Dračí oko
1990 Projekt Aphrodite (TV film)
1989 Keine Gondel für die Leiche (TV film)
1988 Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
1987 Erbschaft, Die (TV film)
Evelyn und die Männer oder 'Wie Hund und Katz' (TV film)
Sturmflut (TV film)
1986 Wahlergebnis, Das (TV film)
1984 Ein Mann namens Parvus (TV film)
1983 Nachruf auf Othello (TV film)
1982 Flöhe hüten ist leichter (TV film)
1981 François Villon (TV film)
1980 Ein Abend mit Labiche (TV film)
Ein Guru kommt (TV film)
1978 Dr. Katzenbergers Badereise (TV film)
Jezdec na bělouši
Stützen der Gesellschaft (TV film)
1976 Charleys Tante (TV film)
Rozsudek
Tatort - ... und dann ist Zahltag (TV film)
1974 Eiger (TV film)
Ulla oder Die Flucht in die schwarzen Wälder (TV film)
1973 Der Zweck heiligt die Mittel (TV film)
Gabriel (TV film)
1972 Marya Sklodowska-Curie. Ein Mädchen, das die Welt veränderte (TV film)
1971 Es braust ein Ruf wie Donnerhall - Ur-Opas dufter Krieg 70/71 (TV film)
Viel Getu' um nichts (TV film)
Vogel bin ich nicht, Ein (TV film)
1970 Abseits (TV film)
Menschen (TV film)
Millionenspiel, Das (TV film)
Schwabing so, so - oder so? (TV film)
Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Der Tanz des Sergeanten Musgrave (TV film)
Die Freier (TV film)
Epitaph für einen König (TV film)
1968 Der Turm der verbotenen Liebe
1967 Bratkartoffeln inbegriffen (TV film)
Handvoll Helden, Eine
Jacobowsky und der Oberst (TV film)
Mr. Arcularis (TV film)
So war Herr Brummell (TV film)
1966 Der Gute Mensch von Sezuan (TV film)
1962 Becket oder Die Ehre Gottes (TV film)
1960 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Gino

TV seriály

1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Der Patenonkel (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Transplantation (S03E23)
Nierenspende (S03E22)
Sturz mit Folgen (S03E21)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
S.Y. Arche Noah (TV seriál)
1984 Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Wer den Schaden hat... (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Der Nervtöter (TV seriál)
1972 Alarm (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Nobile - Sieben Wochen auf dem Eis (TV seriál)

Dokumentární

2005 Das Geheimnis der Schauspielkunst

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2005 Das Geheimnis der Schauspielkunst

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace