foto

John Stokes

  • nar. 9.11.1961 (56 let)
    Kyogle, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Subdivision
2005 Dynastie: Rub a líc (TV film)
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2003 Mořské panny (TV film)
2002 Minuty strachu (TV film)
2001 Akce kachna
Bojovníci (TV film)
1999 Cesta do středu Země (TV film)
Chřestýši (TV film)
Vetřelec mezi námi (TV film)
1998 Chameleon (TV film)
Gargantua (TV film)
V ďáblově moci (TV film)
1997 Láska v obklíčení (TV film)
Robo Warriors
1995 Sahara (TV film)
Temné vody
1994 Rough Diamonds
1993 Oficiální popření (TV film)
1992 Hurricane Smith
Věčný spánek
1990 Krvavý měsíc
1988 To Make a Killing
1987 Contagion

TV seriály

2017 Newton's Law (TV seriál)
2016 Wanted (TV seriál)
2015 Winter (TV seriál)
2013 Camp (TV seriál)
Místo zvané domov (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1997 Roar (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
1993 Paradise Beach (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)

Dokumentární

2014 James Cameron's Deepsea Challenge 3D
2009 Nejhorší zvířecí noční můry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace