foto

Charles Wade

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 The Frozen Dead
The Sandwich Man
1959 The Heart of a Man
1956 March Hare, The
1955 Gilded Cage, The
1948 The Dumb Wife of Cheapside (TV film)
1938 Thank Evans
1937 Red Peppers (TV film)
1930 Kissing Cup's Race

TV seriály

1964 Doctor Who (TV seriál)
Marco Polo: Five Hundred Eyes (S01E16)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Hot Snow (S01E01)
You Can't Win (TV seriál)
1960 Paul of Tarsus (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky