Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o tom, co vše lze vidět a zažít v ulicích Londýna během jediného dne. Zapálený chovatel holubů Horace Quilby s reklamní tabulí na svém těle prochází jako svědek velkého lidského panoptika denně ulicemi města. Má už vypracovaný přesný seznam, v kolik kde bude. Na své cestě potkává staré přátele i nové postavičky a sdílí s nimi jejich radosti i starosti a životní příběhy. Dnešní den je však přeci jen něčím výjimečný - dnes se má totiž vrátit Esmeralda! (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Roztomilá a velmi nostalgická komedie s nenápadným Michaelem Bentinem, ke které jsem se pochopitelně dostal přes Normana Wisdoma. Ten si tu zahrál nešikovného vikáře- tělocvikáře, který vede Boys club. Čas od času má někdo snahu natočit takovýto osudo-sběrný snímek, kdy přes vybranou postavu sledujeme lidské osudy patřící do jejího paradigmatu. Sandwich man je jedním z takových filmů, a rozhodně patří mezi ty lepší, dává nahlédnout pod pokličku druhé poloviny 60´s v Londýně se všemi jeho tehdejšími problémy. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nie je to komédia k popukaniu, skôr také pousmiatie sa nad každodenným životom. Ústredným hrdinom je chovateľ holubov, ktorý na svojej ceste Londýnom s reklamnou tabulou prežíva svoje životné čriepky. Obohacujúci je fakt, že nielen jeho. Štvrté hodnotenie a druhá recenzia. ()

Reklama

Reklama

Reklama