foto

Cheryl Lynn Bruce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Horší už to nebude
1996 Panu učiteli s láskou 2 (TV film)
1993 There Are No Children Here (TV film)
Uprchlík
1991 Dcery prachu
Separate But Equal (TV film)
1990 Neškodné zločiny
1989 Hrací skříňka

TV seriály

2005 Útěk z vězení (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Star Struck (S02E12)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Dokumentární

2014 Hairy Who & The Chicago Imagists - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky