foto

Jess Kirkpatrick

  • nar. 2.10.1897
    Champaign, Illinois, USA
  • zem. 9.8.1976 (78 let)
    La Jolla, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Dragnet 1966 (TV film)
1967 Dobré časy
1966 Za řekou je Texas
1962 Incident in an Alley
1961 A Fever in the Blood
Police Dog Story, The
Tomboy and the Champ
1960 Toby Tyler
1959 Alaska Passage
No Name on the Bullet
These Thousand Hills
1958 Day of the Badman
Rally 'Round the Flag, Boys!
Space Master X-7
Ten North Frederick
1957 Man Afraid
Man of a Thousand Faces
Pawnee
Pied Piper of Hamelin, The (TV film)
The Deadly Mantis
Undersea Girl
Will Success Spoil Rock Hunter?
1956 Dance with Me Henry
Glory
Miracle in the Rain
Někdo tam nahoře mě má rád
Outside the Law
So You Want to Play the Piano
Star in the Dust
The Opposite Sex
1955 New York Confidential
Square Jungle, The
The Private War of Major Benson
1954 Playgirl
So You Want to Know Your Relatives
1953 Arena
Count the Hours
Fast Company
No Escape
Sweethearts on Parade
The Blue Gardenia
The Clown
The Moonlighter
1952 Captive City, The
1951 A Millionaire for Christy
On the Loose
Osudné dopoledne
Stop That Cab
The Groom Wore Spurs
The Mob
1950 24 hodin do smrti
Destination Big House
Hit Parade of 1951
1949 Podvod
The Judge
1946 My Dog Shep

TV seriály

1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Tycoon (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Margie (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Bringing Up Buddy (TV seriál)
Happy (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Further Adventures of Spin and Marty (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Hardy Boys: The Mystery of the Applegate Treasure (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
Topper (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Life with Elizabeth (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace