foto

Morris Buchanan

  • nar. 26.2.1923
    Riverside, California, USA
  • zem. 14.8.2014 (91 let)
    Riverside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 A Matter of Sex (TV film)
Gone Are the Dayes (TV film)
1979 Holky z pumpy
1978 Jokes My Folks Never Told Me
1976 Nedokončená novela
Twin Detectives (TV film)
1975 Death Scream (TV film)
The Man in the Glass Booth
Černá pěst
1974 Disappearance of Flight 412, The (TV film)
Hangup
Ve městě v sobotu večer
1973 Coffy
Honička (TV film)
Money to Burn (TV film)
Trouble Comes to Town (TV film)
1972 Black Girl
1971 Private Duty Nurses
1970 Night Slaves (TV film)
1967 Dobré časy
1966 Claw Monsters, The (TV film) - a.z.
1961 Too Late Blues
1955 No Man's Woman
Panther Girl of the Kongo
1954 Jubilee Trail
1952 Bomba and the Jungle Girl
Lydia Bailey
The Iron Mistress

TV seriály

1987 Frank's Place (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
1975 Switch (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vrah zavolá v deset (S04E06)
1974 Good Times (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Ramar of the Jungle (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky