foto

Ladislav Kulík

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Kráľovská hra (TV film)
1994 Medveď (TV film)
1991 Kamenárske rozprávky (TV film)
Svadobná cesta (TV film)
1990 Belisa (TV film)
Študent (TV film)
1989 Škorec na čerešni (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
Kradnúť sa predsa nesmie (TV film)
1985 Dvaja bratia (TV film)
Najkrajší strom (TV film)
Nevďačnica (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
Rekviem pre ústnu harmoniku (TV film)
Vivat academia... (TV film)
1983 Dúšok na obrátke (TV film)
Mlyn na piesčine (TV film)
Smútok na rukáve (TV film)
1982 Bungalov (TV film)
Muž a žena (TV film)
1981 Miesto pre zimovisko (TV film)
1980 Snívať nie je zakázané (TV film)
1979 Sneh nad limbou (TV film)
1977 Anjelik za desať šilingov (TV film)
Dlhá trať maratónskeho bežca (TV film)
Eva Caroline (TV film)
Trápenia pána Leopolda (TV film)
1974 Kvety zla (TV film)
1973 Miesto na zemi (TV film)
To má čas (TV film)
1969 Maľovaná knižka (TV film)

Divadelní záznam

1996 Dzeň kolačovi (divadelní záznam)
1990 Ocot (divadelní záznam)
1983 Ukradnuté šťastie (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Čudná choroba (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky