foto

Juraj Svoboda

  • nar. 30.12.1933 (84 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 O láske a slávikoch (TV film)
1984 Berdiho koberec (TV film)
Kura (TV film)
1983 Šanca (TV film)
1982 Chameleón a tí druhí (TV film)
Pevec krásy, pravdy a nádeje (TV film)
1980 Druhovia (TV film)
1979 Múdra Jana (TV film)
1977 Dobrý deň, stará mama (TV film)
Fatinica (TV film)
1975 Zamilovaný lev (TV film)
1974 Don Juan alebo láska ku geometrii (TV film)
Rosmersholm (TV film)
1973 Monna Vanna (TV film)
1972 Deň sa začína pred úsvitom (TV film)
Policajná návšteva (TV film)
1971 Priehrštie vzdychov (TV film)
Vražda v Perryville (TV film)
1967 Anna Christie (TV film)
Ruže na úver (TV film)
Štyri strany sveta (TV film)
Štyridsiatyprvý (TV film)
1966 Tiene sa množia v podvečer (TV film)
Ľahostajní (TV film)
1965 Človek, ktorého zbili (TV film)
1964 Znamenie na múre (TV film)
Čas tvojho žitia (TV film)
1963 Kira Georgievna (TV film)

TV seriály

1983 V službách zákona (TV seriál)

Dokumentární

1972 Svedectvo (TV film)
1967 Profily (TV seriál)

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1965 Adieu, Artur (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace