foto

Sergej Děňga

  • nar. 28.6.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Úžeh
2007 Ani krok zpět
Konservy
Silnější než oheň
Večerňaja skazka
2004 Výbuch za úsvitu

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Roztyn pokaže (TV seriál)
Smotrjaščaja vdal (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Stomatolog (TV seriál)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Gorničnaja (TV seriál)
Recept ljubvi (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Maestro (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Gorčakov (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
Tam, kdě ty (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Sindrom drakona (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2008 Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace