foto

Marianne Gordon

  • nar. 23.7.1946 (71 let)
    Athens, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
Giant of Thunder Mountain, The
1989 Oheň a déšť (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
The Being
1981 Coward of the County (TV film)
1980 Karbaník (TV film)
Miláčkové
1975 The Legend of McCullough's Mountain - a.z.
1971 The Love Machine
1968 Rosemary má děťátko
Three Guns for Texas
1967 Správná dívka
Sullivan's Empire (TV film)
1966 The Oscar
1965 Jak vycpat divoké bikini
Legend of Blood Mountain, The

TV seriály

1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Rounders, The (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)

TV pořady

1969 Hee Haw (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace