foto

Uki Satake

  • nar. 8.3.1992 (27 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Seafood girl jamaoka maiko

TV seriály

2018 Beatless (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
2016 Mob Psycho 100 (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
2014 Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Space☆Dandy 2 (TV seriál)
Zankjó no Terror (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
2010 Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky