foto

Brede Hovland

  • nar. 17.6.1973 (44 let)
    Levanger, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Elsk meg
2013 Dohonit vítr
2011 Rozpal mě, sakra
2009 Na sever
2008 Mladí rebelové
2007 Kubisten
2006 Studené nohy

TV seriály

2016 Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Sannheten (S01E10)
Løgnen (S01E09)
Flukten (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV pořady

2009 Moving Pictures Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace