foto

Bruklin Harris

  • nar. Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Právo v Los Angeles (TV film)
1999 Mapa mého světa
1997 Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
1996 Girls Town
1995 Nebezpečné myšlenky
What About Your Friends (TV film)
1992 Respekt
Zebří hlava

TV seriály

2001 UC: Undercover (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Mayhem (S04E17)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Cradle to Grave (S02E18)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Girls Town

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky