Reklama

Reklama

Picket Fences

(seriál)
  • USA Picket Fences (více)
USA, (1992–1996), 66 h 53 min (Minutáž: 44–87 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Hudba:

Stewart Levin

Hrají:

Tom Skerritt, Kathy Baker, Costas Mandylor, Lauren Holly, Holly Marie Combs, Justin Shenkarow, Adam Wylie, Fyvush Finkel, Ray Walston, Don Cheadle (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(88)

Recenze (12)

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 51. ročník (za rok) 1993 - *Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Kathy Baker + nominace (8) - 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herec v seriálu (drama) - Tom Skerritt, 52. ročník 1994 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Kathy Baker, Nejlepší herec v seriálu (drama) - Tom Skerritt, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Leigh Taylor-Young, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Fyvush Finkel, 53. ročník 1995 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Kathy Baker ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pokud je Sedmé Nebe jen lacinou limonádou o spořádané katolické rodině z malého města, podstatně dříve vzniklé Picket Fences by se daly charakterizovat jako mix právě onoho seriálu a Ally McBealové (aby také ne, PF i Ally má na svědomí David E. Kelley). Vše se totiž tak nějak díky hlavní postavě šerifa točí okolo soudu a městečko Rome je plné podivuhodných lidiček žijících stejně podivuhodné životy. Díky výkonu Toma Skerritta a především tvářičce Lauren Holly si seriál pamatuji i po těch takřka deseti letech a myslím si, že by nebylo od věci vyšoupnout třeba megatragické příhody chorvatského studenta práv na výměnném pobytu Bobana Juštiče aka Světla Pasáže a dát si místo toho tenhle seriál. 60%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný seriál ako stvorený na pokojné sobotné (a ešte pokojnejšie nedeľné) poobedie, stojaci na feel good atmosfére, výprave zaspatého mestečka a samozrejme na výkone extrémne sympatického šerifa Toma Skerritta (Votrelec, Ťah jazdcom). ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Ak neviete čo sa skrýva za bielymi latkovými plotmi jedného amerického malomesta, potom si nenechajte ujsť túto sériu. Pokladám ju za to najlepšie, čo doteraz David E. Kelley napísal (a schová to do vrecka aj kultovú Ally). Jednotlivé epizódy v sebe koncentrujú detektívnu zápletku s prekvapivým rozuzlením, britké a sarkastické dialógy, no a crazy-bizarnú porciu humoru (tak typického pre Kelleyho série). "Vďaka" situácii okolo tv Nova v roku 1998, séria skončila na začiatku 3. ročníka. Dúfam, že sa ju niekedy podarí odvysielať kompletnú. Každopádne: odporúčam. --- Ak by náhodou nejaký "šťoura" nevedel kohože tu hrala sexi Mišelka :-) tak ako Kelleyho manželka, si tu v jednej z epizód III. série strihla jednu zo žien, na ktorých si miestny hochštapler, zvodca a masér v jednej osobe vyskúšal povestnú metódu zvanú "spirála". (10.6.2004) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Epizoda, v níž Holly Marie Combs sdílela lesbický polibek, byla ve své době tak kontroverzní, že CBS přinutila režiséra ztlumit světla během polibku. (gwangi)

Reklama

Reklama