foto

Paola Krum

  • nar. 21.6.1970 (49 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Suerte está echada, La
2003 Séptimo arcángel, El
Vida aquí, La (TV film)
2001 Cautiva, La (TV film)
1999 Venganza, La
1998 Maják na jihu

TV seriály

2011 El Elegido (TV seriál)
2006 Montecristo (TV seriál)
2005 Botines (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)
2002 099 Central (TV seriál)
Pokoušení (TV seriál)
2001 Cuatro amigas (TV seriál)
1998 Alas, poder y pasión (TV seriál)
Divoký anděl (TV seriál)
1997 Rafa, El (TV seriál)
1996 Arcángel, El (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)
1994 Inconquistable corazón (TV seriál)
1993 Regalo del cielo (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace