foto

Gábor Madarász

  • nar. 15.12.1967 (51 let)
    Sopron, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Konec
2005 Nic víc než sex
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
1998 Zimmer Feri

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zsiguli

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky