foto

Béla Mészáros

  • nar. 29.8.1979 (40 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pesti balhé
2019 Seveled
2018 BÚÉK
2017 Egy szerelem gasztronómiája
2016 Ebéd előtt
2014 Exeat
Swing
2013 Boží šichta
Coming Out
2012 Nejem, nőm, csajom
2011 Diamond Club
2010 Halálkeringö
2008 Tanúvallomás (TV film)
2007 Overnight
2006 Kivégzés
Randevú
2005 Lux úr szabadalma
Melletted
2003 Autobus přijel

TV seriály

2019 Mintaapák (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2015 Sladký život (TV seriál)
Most már látod, hogy mi van itt (S01E08)
Na, ki az, aki hazudik? (S01E07)
Az iskola nem az életre nevel (S01E06)
další epizody (5)
Fapad (TV seriál)
A VIP vendég (E16)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Farsang (S04E06)
2012 Hacktion (TV seriál)
Múltidézés (S01E12)
2011 Hacktion (TV seriál)
Hekusok és spionok (S01E10)
Bizalomkör (S01E09)
A gyanú árnyéka (S01E07)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky