foto

Hidejuki Kasahara

  • nar. 29.4.1983 (37 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yonimo kimyô na monogatari: 2019 Rain Special (TV film)
2018 Taberu onna
2017 Saiki Kusuo no Sainan
2016 Gappa Sensei (TV film)
2015 Omote to ura
Omote to ura 2
Summer Stalker Blues (TV film)
2014 Genge
HAMU: kóan keisacu no otoko (TV film)
Hana-čan no misoširu (TV film)
Kindaiči šónen džikenbo: Gokumon sacudžin džiken (TV film)
2013 Superúchyl
Yuda
Šazai no ósama
Šikacuši: džoó no hóigaku (TV film)
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
Učú kjódai
Šógunův astronom
2011 Fortissimo ~Mata Au Hi No Tame Ni~ (TV film)
2010 Bandeidži
2008 Bóši
Senši no šikaku (TV film)
2006 Šiawase no suičči
Šibuja kaidan: The riaru toši densecu
2002 Svetlá budoucnost
2001 Ririi Šušu no subete
2000 Boogiepop wa Warawanai: Boogiepop and Others
Epizodní herec
1999 Acumono
GTO
Soví hrad
1998 Šinsei: Toire no Hanako-san
1997 Seto'uči moonlight serenade

TV seriály

2020 Karera o mireba wakaru koto (TV seriál)
Wakeatte Kasei ni sumimašita: Erabareši 4-nin (TV seriál)
2019 Dakara wataši wa ošimašita (TV seriál)
Juridano kandano (TV seriál)
Šibó flag ga tačimašita! (TV seriál)
2018 Bakumacu gurume bušimeši 2 (TV seriál)
Seigi no Se (TV seriál)
Čúzai keidži (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
Super salaryman Saenai-ši (TV seriál)
2016 Akutó-tači wa senri o haširu (TV seriál)
Mohóhan (TV seriál)
Omukae Desu. (TV seriál)
Riteiku: toki o kakeru omoi (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 Akagi (TV seriál)
Gakko no Kaidan (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Seidžo (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
2013 Misu pairotto (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
The Tank-Top Fighter (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
2009 Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1995 Daichi no ko (TV seriál)
Kimi i omó jori kimi ni aitai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky