foto

Pál Horváth

  • nar. 17.2.1927
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 26.8.1987 (60 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Három szabó legények
1979 A kisfiú meg az oroszlánok (TV film)
Forró mezők (TV film)
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
1977 Budapešťské povídky
Illetlenek (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
Nász a hegyen (TV film)
1970 Ráktérítő (TV film)
1967 Egy, kettő, három (TV film)
Mondd a neved (TV film)
1965 Kristóf, a magánzó (TV film)
1964 Zálety krále Matyáše
1963 Színészek a porondon (TV film)
1960 Choditi po trávniku je dovoleno
1953 Föltámadott a tenger

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
Statárium (E03)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Falešní přátelé (E12)
Ve spárech mafie (E07)
1977 Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1976 Kántor (TV seriál)
Havas történet (E04)
Robog az úthenger (TV seriál)
Kultúrház avatás (E06)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
A tettes lépre megy (E03)
Kell egy véreb! (E02)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1972 Mikrobi (TV seriál)
Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Na hlavu postavená planeta (E13)
Pravěká planeta (E10)
Zrychlená planeta (E08)
další epizody (7)
Černé město (TV seriál)
Rozáli (E04)
1970 Kukori és Kotkoda (TV seriál)
1969 Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Superdům (E13)
Alfabeat (E12)
Transmisní indikátor vůle (E09)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace