foto

Oreste Baldini

  • nar. 1962
    Miláno, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Pinocchiova dobrodružství
1975 Úctyhodní lidé
1974 Kmotr II

TV seriály

1991 Reporter Blues (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)

Dokumentární

1991 The Godfather Family: A Look Inside (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace