foto

Roselyne Bachelot

  • nar. 24.12.1946 (72 let)
    Nevers, Nièvre, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)

Dokumentární

2015 Sous le nuage d'Hiroshima (TV film)
2002 Bleu, blanc, rose (TV film)
En aparté (TV seriál)
Loft Paradoxe (TV film)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)
1987 La marche du siècle (TV seriál)
1985 Télématin (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Action ou vérité (TV pořad)
Amanda (TV pořad)
Faut pas abuser (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
Zemmour & Naulleau (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
Chez F.O.G. (TV pořad)
Jamel comedy club (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2001 Culture et dépendances (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
1975 Le journal de 20 heures (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace