foto

Frederick Schiller

  • nar. 23.8.1901
    Vienna, Rakousko-Uhersko
  • zem. 29.9.1994 (93 let)
    Wellingborough, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Honour, Profit & Pleasure (TV film)
1979 Quincy's Quest
1977 A Month in the Country (TV film)
1975 Barry Lyndon
1967 Dvojník
1960 Potopte Bismarck!
1959 Operation Amsterdam
The Lady Is a Square
1958 The Trollenberg Terror
1957 Lady of Vengeance
Small Hotel
1956 Who Done It?
Zarak
1955 Oh... Rosalinda!!
Útěk z Colditzu
1952 Secret People
1950 Away from It All (TV film)
1948 Counterblast
1946 Srdce v zajetí
1945 Mr. Emmanuel

TV seriály

1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
Tycoon (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 No, Honestly (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Girls About Town (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
The Bed-Sit Girl (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Colonel Trumper's Private War (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Potts and the Night Whistlers (TV seriál)
Shadow Squad (TV seriál)
The Schirmer Inheritance (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
Tales from Soho (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Annabel (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky