foto

Leonard Fenton

  • nar. 29.4.1926 (93 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Underground
2006 Deníky zombie
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
1985 Morons from Outer Space
1984 Pozdravuj na Broad Street
1978 Panic
1977 Robin Hood Junior
1975 Učenec (TV film)
1959 Breakout
Third Man on the Mountain
1958 Up the Creek

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1991 So You Think You've Got Troubles (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Child's Play (S01E04)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1958 Hotel Imperial (TV seriál)

Dokumentární

1999 After They Were Famous (TV seriál)
1994 Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky