foto

Ildikó Hámori

  • nar. 26.1.1947 (72 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 X – A rendszerből törölve
1991 Hölgyek és urak (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
1988 A miniszter (TV film)
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
1982 A persely, avagy egy görbe nap Budapesten (TV film)
1980 Kojak Budapesten
Nők apróban (TV film)
1979 Allegro barbaro
Cseresznyéskert (TV film)
Ez a Józsi ez a Józsi
Ingyenélők (TV film)
Maďarská rapsódie
1977 Boldogság (TV film)
1974 Dunakanyar (TV film)
1973 A férjek iskolája
1972 Sganarelle, avagy a képzelt szarvak (TV film)
Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
1971 A vasrács (TV film)
1970 Hatholdas rózsakert

TV seriály

2001 Kávéház (TV seriál)
Decemberi hangulat (E10)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Linda (TV seriál)
Software (S02E06)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Hogyan alakul a művész (E03)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
A kölcsön ára (E12)
Bernáth tizedes menyasszonyai (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace