foto

Vera Szemere

  • nar. 6.8.1923
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 3.4.1995 (71 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Hatholdas rózsakert
Pesti erkölcsök (TV film)
Sny lásky
1969 Alfa Romeó és Júlia
1968 Halász doktor (TV film)
Isten óvd a királyt (TV film)
1967 Aranysárkány
Változó felhőzet
1966 Dnes večer mám premiéru
Zoltán Kárpáthy
1965 Az asszony beleszól (TV film)
Két találkozás (TV film)
1964 Özvegy menyasszonyok
1963 A tőr (TV film)
Honfoglalás I-II.
1962 Menekülés a börtönbe (TV film)
Poslední večeře
1961 A szerző ma meghal (TV film)
1958 Sóbálvány
1956 Keserű igazság
Nem igaz
1955 Liliomfi
Nemocniční pokoj č. 9
Zvláštní znamení žádné
1953 Pod městem
1952 A képzett beteg
1949 Žhavé lány
1944 Fiú vagy lány?
Futótűz
Magyar sasok
Sárga kaszinó
1943 Külvárosi őrszoba
1942 Alkalom
Férfihűség
Gyávaság
Keresztúton
Négylovas hintó
Őrségváltás

TV seriály

1989 Égető Eszter (TV seriál)
Háborús tavasz (E02)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Vendég Pétervárról (E11)
Afanázia (E10)
A vésztörvényszék (E09)
další epizody (4)
1971 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Vendégségben (E02)
1968 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Ötletek nőnapra (E01)
1967 A százegyedik szenátor (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Divadelní záznam

1974 A hattyú (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky