foto

László Horesnyi

  • nar. 2.10.1937 (83 let)
    Szeged, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Franciska vasárnapjai
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1989 Ismeretlen ismerős
Látogató a végtelenből (TV film)
Zmzlina bez kornoutku (TV film)
1988 A Palika (TV film)
A fészek melege (TV film)
Lesní kapitán
Oszvald képmása (TV film)
1987 A nagy varázslat (TV film)
Baltazárok (TV film)
Bánk bán (TV film)
Hosszú szökés (TV film)
Tánya (TV film)
1986 A Molitor ház (TV film)
Az aranyifjú (TV film)
Fantastická teta (TV film)
Honba za dolary
Nyári keringő (TV film)
1985 A béke hetedik napja (TV film)
Az eltüsszentett birodalom
Kaviár és lencse (TV film)
1984 Hivatalnok urak (TV film)
Pojď s námi (TV film)
Torta az égen (TV film)
1983 A mi ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
Csata (TV film)
Klapka légió (TV film)
Visszaesők
1982 A hosszú előszoba (TV film)
Atlantisz (TV film)
II. József császár (TV film)
Kaland a főmettőrrel (TV film)
Mikkamakka, gyere haza! (TV film)
Túlsó part (TV film)
1981 Az a szép, fényes nap (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
1980 Enyhítő körülmény (TV film)
Kdo tady hovoří o lásce?
Névnap (TV film)
Pénzt Marijának (TV film)
1979 Aki mer, az nyer (TV film)
Az idegenek (TV film)
Bez rozsudku (TV film)
Doktor nikdo (TV film)
Forró mezők (TV film)
Lear király (TV film)
Slunovrat (TV film)
Zlosynové
1978 A Danton-ügy (TV film)
Az elefánt (TV film)
Az ész bajjal jár (TV film)
Bolondok bálja
Hřebčinec
Matka rodiny Bodnárů (TV film)
Tengerre nézö cellák
Vakáció a halott utcában (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
A tanítvány (TV film)
A váratlan utazás (TV film)
Galilei (TV film)
Ketten a tavon (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Szerelem bolondjai (TV film)
Állványokon (TV film)
1976 Csillagok változásai (TV film)
Muzsika az éjszakában (TV film)
Százéves asszony (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Bekötött szemmel
Ciklámen (TV film)
Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
Férfiak akiket nem szeretnek (TV film)
1974 Krásná pošetilost
Lodník na Dunaji
Medik (TV film)
Nyári kaland (TV film)
Ozorai példa (TV film)
Tigrisugrás (TV film)
1971 Budai Nagy Antal (TV film)
Névtelen csillag (TV film)
1970 Egy őrült éjszaka
Konec psychologa
Tisztújítás (TV film)
1963 Május (TV film)

TV seriály

2000 Pasik! (TV seriál)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Kisváros (TV seriál)
Túszszedés (E40)
Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
Püspökkenyér (S03E02)
1994 Kisváros (TV seriál)
Védelmi zsarolás (E26)
Szemet szemért (E25)
Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
A kölyök (S02E11)
Csirkevész (S02E09)
další epizody (6)
1993 Kisváros (TV seriál)
Csillogó ékszerek (E03)
1992 Família Kft. (TV seriál)
Felemás skarlát (S02E19)
1988 A védelemé a szó (TV seriál)
Zsákutca (E01)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
Stella (E04)
A nuncius látogatása (E02)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Megpörkölt pörkölt (E02)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
Festés-mázolás (E03)
A választás (E01)
Misi mókus kalandjai (TV seriál)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szerelem gyöngyei (E04)
1978 Z.szerkesztő emlékezetes esetei (TV seriál)
Miért zokog mindenki? avagy - Tíz deka párizsi és a macska (E05)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Iskolatársak voltak (S03E01)
1977 Nero, krvavý básník (TV seriál)
Mesélő városok (TV seriál)
Prága (E03)
1976 Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)
1971 Bors (TV seriál)
Borban a szabadság (S02E03)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
A jóvátehetetlen pillanat (E08)
Az idegenlégió (E05)
Eger ostroma (E02)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Az embervadászat (E02)

Divadelní záznam

1993 Komámasszony, hol a stukker? (divadelní záznam)
1984 Játék a kastélyban (divadelní záznam)
1981 Régimódi történet (divadelní záznam)
1980 A hatodik napon (divadelní záznam)
1978 Ženich v nesnázích (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky