foto

Stěpan Balakšin

  • nar. 15.5.1984 (35 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rassvet na Santorini (TV film)
2008 Šviháci
2007 1814

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Iděalnaja žena (TV seriál)
2017 Labirinty (TV seriál)
2015 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ochraňajetsja gosudarstvom (S15E19)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Rasplata (S02E15)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačij par (S14E04)
2013 Šef (TV seriál)
Pochiščenije (S02E24)
Šaman (TV seriál)
Avtograf smerti (S02E13)
Doznavatěl (TV seriál)
Revnosť (S02E11)
2012 Predatěl (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Institut založnikov (S03E01)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Licom k licu (S05E03)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Operacija "Zona" (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky