foto

Kateřina Irmanovová

  • nar. 1947
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Hezké chvilky bez záruky
1965 Jezero (studentský film)
1960 Holubice

Dokumentární

2007 13. komnata Vlastimila Venclíka (TV film)

TV pořady

1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace