foto

Marija Govorova

  • nar. 8.12.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Za čužije grechi (TV film)

TV seriály

2017 Noč posle vypuska (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Na belom kone (TV seriál)
Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
2015 Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Vysokaja kuchňa (TV seriál)
2013 Falšivaja nota (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Odin iz nas (S01E30)
Metka (S01E26)
Suďja (S01E22)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Vsjo samoje lučšeje (S03E08)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky