foto

Harry Basch

  • nar. 16.1.1926 (92 let)
    Trenton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 V sebeobraně (TV film)
1982 World War III (TV film)
1978 P.Ě.S.T.
V kómatu
1977 Horská dráha
Last Hurrah, The (TV film)
1976 Law and Order (TV film)
Nepřemožitelný bukanýr
1975 Eric (TV film)
1974 Cry Panic (TV film)
1973 Sicilské nešpory
1972 Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
They Only Kill Their Masters
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Mongo se vrací do města (TV film)
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
The Love War (TV film)
1969 Vítězství
1968 Man Called Gannon, A
1967 Ironside (TV film)
1966 Scalplock (TV film)

TV seriály

1986 The Wizard (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Visions (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Nakia (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Z čehopak se vyrábějí děvčátka? (S01E09)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1964 Daniel Boone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace