foto

Kaoru Sasadžima

  • nar. Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heartful Maman: The Animation
Honó no haramase oppai: Ero appli gakuen – The Animation
2012 Meitantei Conan: Excalibur no kiseki
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
2005 Hininden: Gauss
2004 Happy Lesson The Final
Lime-iro senkitan: Nangoku jume roman
2003 Castle Fantasia: Seima taisen
Kidó šinsengumi moejo ken
Moekan The Animation
True Love Story Summer Days, and yet...
2002 Deep Voice
Džiššúsei
Happy World!
Jume kakeru kógen: Kijosato no čiči Paul Rusch
Šintaisó Kari: The Animation – Jóseitači no rondo
2001 Concerto
Happy Lesson
2000 Renzu: Futari no kjori

TV seriály

2015 Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
2013 Cyclops šódžo Saipú (TV seriál)
Diabolik Lovers (TV seriál)
2012 Araši no joru ni: Himicu no tomodači (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
2011 Level E (TV seriál)
Sister Princess: Re Pure (TV seriál)
2009 Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
2008 Net Ghost Pipopa (TV seriál)
2006 Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Kidó šinsengumi: Moe jo ken TV (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Okusama wa džošikósei (TV seriál)
Zettai seigi Love Pheromone (TV seriál)
2004 Gantz (TV seriál)
Hit o Nerae! (TV seriál)
Major (TV seriál)
2003 Happy Lesson Advance (TV seriál)
Limeiro senkitan: Meidži Nippon, otome sakimorisu. (TV seriál)
Mouse (TV seriál)
Narutaru: Mukuro naru hoši tama taru ko (TV seriál)
2002 Happy Lesson (TV seriál)
Tokyo Underground (TV seriál)
2001 Fruits Basket (TV seriál)
1999 Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky