foto

J. Mark Harrington

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Le Flic de Belleville
2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)
2008 Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2007 My Sexiest Year
2005 Kurýr 2
2002 Benjamins
2001 Tři slepé myšky (TV film)
1995 Rapsodie v Miami
1993 Mistr neznámého boje

TV seriály

2015 Hráči (TV seriál)
Plameňáci (S01E10)
Tváří v tvář (S01E09)
Manipulace (S01E08)
další epizody (9)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
Tipping Point (S07E11)
Things Unseen (S07E10)
další epizody (8)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
Odd Man Out (S06E16)
Down & Out (S06E14)
další epizody (10)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Necessary Evil (S05E15)
Damned If You Do (S05E13)
Better Halves (S05E11)
další epizody (8)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dead or Alive (S04E16)
Brotherly Love (S04E15)
Hot Property (S04E14)
další epizody (20)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Barryho problém (S03E08)
Výstřely do tmy (S03E07)
Odvážný šéf (S03E04)
další epizody (8)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dvakrát objednaná vražda (S02E08)
Zlá krev (S02E06)
Parťáci (S02E04)
další epizody (5)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Mrtvá schránka (S01E11)
Falešná identita (S01E10)
další epizody (12)
2006 South Beach (TV seriál)
2000 Grapevine (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)
1993 South Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace