foto

Béla Szerednyei

  • nar. 22.2.1958 (61 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Igazából apa
Zimmer Feri 2.
2006 Kútfejek
2005 Egy szoknya, egy nadrág
1999 A Morel fiú
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
1994 40 millió (TV film)
Az álommenedzser (TV film)
1993 Komámasszony, hol a stukker? (divadelní záznam)
1989 Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam (TV film)
1988 Egy lepecsételt lakás (TV film)
Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1986 Fantastická teta (TV film)
1985 Hudba života
Kaviár és lencse (TV film)
1984 A rágalom iskolája (TV film)
Györgyike, drága gyermek (TV film)
Rohamsisakos Madonna (TV film)
Szemenszedett igazság (TV film)
1983 A Mi Ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
1982 Csata (TV film)
Glória (TV film)
Předevčírem
1981 Az a szép, fényes nap (TV film)
Régimódi történet (divadelní záznam)
1980 A meráni fiú (divadelní záznam)
Fekete rózsa (TV film)
Látástól vakulásig (TV film)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Egynyári kaland (TV seriál)
Évforduló (S04E05)
2018 200 első randi (TV seriál)
Gyémánt Mikrofon (E15)
Éjféli Cowboy (E14)
Veszélyes hazugságok (E13)
další epizody (15)
Egynyári kaland (TV seriál)
Én még soha (S03E06)
2017 Egynyári kaland (TV seriál)
A lehetőségek földje (S02E06)
Bálkirálynők (S02E04)
A világ legrövidebb kapcsolata (S02E02)
další epizody (4)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
Beköltözés (S01E01)
2002 Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
A pokoli játszma (S04E04)
Az ász (S04E03)
další epizody (5)
2000 Pasik! (TV seriál)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)
Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
London-Ausztrália-Párizs 1853-1855 (E06)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Az öregekért (E05)

Host

TV pořady

1999 Gálvölgyi Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace